Powermoeder logo
language - english
Anuska kinderkamer

Gratis E-book: 'zwanger met een baan'

Je bent zwanger. Er komt van alles op je af.

Het inrichten van de babykamer, kopen van de nodige spullen, medische controles en de de nodige veranderingen aan jouw lichaam. Allemaal belangrijke zaken maar 1 aspect wordt vaak aan het lot overgelaten. Je werk! Voor veel ouders is werk een grote tijdsinvulling van de week. Maar waar moet je allemaal aan denken? Welke keuzes moet je nu al maken, terwijl je kindje nog niet is geboren?

Gratis E-book zwanger met een baan Powermoeder

Een prille ouderschap heeft impact op je werk

Heb je een baan in loondienst dan is het ook nodig om na te denken over je zwangerschapsverlof, je werkoverdracht, verlofregelingen en jouw rechten. Dit geldt natuurlijk ook voor je partner. Daarnaast zullen jij en je partner ook na moeten denken over opvang mogelijkheden en hoeveel uur jullie willen blijven werken. Maar hoe ga je dit gesprek met elkaar aan en hoe maak je voor een ieder de juiste keuze?

Bewuste keuzes nu, vormen een goede basis voor de toekomst

Ik snap dat je met al deze vragen en voorbereidingen door de bomen het bos niet ziet en behoefte kunt hebben aan overzicht. Het kan er zelfs voor zorgen dat je sommige zaken parkeert of (te) snelle keuzes maakt. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt dus ook voor je werk. Voor je het weet breekt je verlof aan.

Mijn gratis gids ‘zwanger met een baan’

Daarom heb ik speciaal voor jou mijn gratis gids ‘zwanger met een baan’. Een gids voor jou en je partner met alle belangrijke actuele regelingen en zaken waar je aan moet denken wat je werk betreft tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast geef ik ook handige tools mee die jullie helpen om de juiste keuzes te maken én bevat de gids een checklist zodat je heel makkelijk kunt afvinken wat al geregeld is.

Is dit niet jouw eerste zwangerschap? Dan is deze gids juist voor jou. Met mijn drie zwangerschappen in 5 jaar tijd veranderde er iedere keer wel wat op het gebied van rechten en regelingen.

Vraag het gratis E-book 'zwanger met een baan' aan

Vragen? Stuur een Appje!
crossmenu